220 de canapele roz care iti vor colora livingul

O canapea roz plina de culoare

Reprezentand feminitatea si tineretea, culoarea roz incepe sa fie tot mai des-intalnita in decoratiunile interioare. Printre piesele de mobilier populare in aceasta nuanta se numara si canapelele.

Daca vrei sa-ti colorezi livingul, ai nimerit exact unde trebuie! Am pregatit pentru tine o selectie cu peste 220 de modele in nuanta preferata, din care nu ai nicio sansa sa nu iti gasesti canapeaua perfecta.

Canapele Chesterfield elegante pentru un living stilat

Canapea eleganta stil chesterfield

In acest articol va vom prezenta o scurta istorie a celebrului stil Chesterfield, dar si cele mai frumoase modele care pot fi cumparate online in Romania. Acestea au fost alese din sectiunea de canapele tip Chesterfield si sunt in toate variantele de dimensiuni si culori.

Deosebit de elegante si rafinate, canapelele in stilul Chesterfield desavarsesc personalitatea livingului, sau a biroului. Putini stiu insa faptul ca acestea sunt mai mult decat o simpla piesa de mobilier, ci mai degraba o bucata de istorie.

Se pare ca acest termen descria canapelele din piele in Anglia anilor 1800. Lordul Phillip Stanhope (1694-1773), conte de Chesterfield , a comandat prima canapea de piele, cu o tapiterie ciudata la acea vreme, indoită, si cu saltea asemanatoare cu cea a unui fotoliu. Earl, un scriitor si politician de renume, patronul lui Voltaire, este recunoscut ca fiind adevaratul creator al acestui tip de canapea.

O canapea albastra pentru un living plin de viata

Canapea albastra

Culoarea albastra simbolizeaza libertatea, eleganta si prospetimea. Alegand o canapea in aceasta nuanta, vei reda livingului tau acea pata de culoare pe care o merita si care iti va anima timpul petrecut in camera de zi.
Am pregatit pentru tine o lista uriasa de modele albastre, cu toate variatiile posibile, de pret, intensitatea culorii si tip. Astfel, intre cele peste 200 de oferte avem variante pline de viata ce pornesc de la 1.400 lei, ajungand sa coste chiar si zeci de mii de lei pentru cele mai scumpe, nuantele sunt de la bleu, azur, albastru electric, pana la bleumarin foarte inchis.
Printre modelele din aceasta selectie veti vedea variante fixe, extensibile, coltare, din stofa, piele naturala, pentru 2, 3 si 4 persoane: